0720 928 711 info [@] romaniaparty.ro
  •   Pregateste evenimentul tau
  •   Login artist
  •   Creare cont artist
  •   Evenimente
  •   Cautare local
  •   Cautare artist
  •   Noutati
  •   Contact
 
 

Connect-R

Solist

Gen Muzical: Popstars
Zona: Musiczone
Oras:

In 2006 Connect-R a facut un pas inainte in cariera sa muzicala, stabilind un record impresionant: in acel an el a fost primul rapper care a evoluat pe scena Eurovisionului – împreun? cu Arsenie el a reprezentat atunci Moldova in marea finala, cu piesa Loca. Seria de recorduri nu s-a oprit aici, el fiind singurul artist care a avut 6 piese simultan in playlistul Radio 21! Daca Dragostea Dispare –..

 nu sunt evenimente viitoare
 1 poza
 2 videouri

1
Connect-R - Tren de Noapte | Radio Edit
Single oficial semnat Connect-R. (C) & (P) 2014 Roton / Rappin' On Production Management & Booking: Marius China | +40.723.315.180 | marius.china@sprintmedia.ro Connect-R Online: http://connect-r.eu https://www.instagram.com/mrrappinon https://www.facebook.com/connectrofficial Connect-R - Tren de Noapte | Versuri Hai sa plecam pur si simplu Noi doi si o apa la un litru... Vreau sa imi pierd echilibrul Si pentr-o perioada sa nu-mi pese daca trece timpul. Oras aglomerat, Casa mea este beton, dar nu la figurat. Cutia de scrisori n-are scrisori cand o desfac, Ea doar imi aminteste sa achit ce am consumat. Si cateodata simti ca nu mai poti sa stai... Ceva din tine spune: "Hai! Hai, Hai!" Si am sa plec doar eu cu tine Undeva sa nu ne stie nimeni. Fara griji si fara acte, Urca-n trenul meu de noapte! Si am sa plec doar eu cu tine Unde n-o sa ne gaseasca nimeni. Fara griji si fara acte, Urca-n trenul meu de noapte! Ne duce departe... departe de toate... Ca trenul asta n-are gara, Circula prin tara mai ales pe timp de vara Urca si-nteleptii si baietii fara scoala, C-are toate clasele, dar n-are clasa sociala. Oras aglomerat, Si soarele a plecat, ca n-aveai locuri de parcat. Si am sa plec si eu, ca-ntotdeauna l-am urmat Sa-mi lumineze calea chiar si atunci cand e-nserat. Si cateodata simti ca nu mai poti sa stai... Ceva din tine spune: "Hai! Hai, Hai!" Si am sa plec doar eu cu tine Undeva sa nu ne stie nimeni. Fara griji si fara acte, Urca-n trenul meu de noapte. Si am sa plec doar eu cu tine Unde n-o sa ne gaseasca nimeni. Fara griji si fara acte, Urca-n trenul meu de noapte. Ne duce departe... Ca vantul, ca gandul Si ne oprim acolo unde spune "stop!" Pamantul. Ne duce departe... Spre soare, spre stele Si dac-o sa picam, ne agatam de ele. Calatori in univers, cautam la toate sens Si nu mai intelegem, nu stim ce sa alegem, Dar nu va mai conta, Le voi lasa in urma mea... Si am sa plec doar eu cu mine Undeva sa nu ne stie nimeni. Fara griji si fara acte, Urca-n trenul meu de noapte. Si am sa plec doar eu cu mine Unde n-o sa ne gaseasca nimeni. Fara griji si fara acte, Urca-n trenul meu de noapte. Toate drepturile sunt rezervate. Orice upload neautorizat al acestui videoclip este ilegal si poate fi raportat oricand la Youtube. All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws. In order to avoid copyright infringement, please do not upload this video on your channel.
2
Connect-R - Rece Ca Decembrie | Official Video
Videoclip oficial al piesei "Rece Ca Decembrie", un single semnat Connect-R. (C) & (P) 2014 Roton / Rappin' On Production Management & Booking: Marius China | +40.723.315.180 | marius.china@sprintmedia.ro Connect-R Online: http://connect-r.eu/ https://www.instagram.com/mrrappinon https://www.facebook.com/connectrofficial Connect-R - Rece Ca Decembrie | Versuri Tu de vita nobila Eu, un vagabond Destul de capabila Sa te descurci cu un domn Spuneai ca-ti place cum sunt eu Da' ma vrei mai periculos Eu ma schimbam pentru tine Pana mi-ai spus "Nu te mai recunosc" Si stiu, tu nu stii sa iubesti Te-as mai citi, da' n-am timp de povesti Astept sa vina mai, dar mai e, asa ca plec Rece ca decembrie, tu ma faci sa cred ca Degeaba-ti dau eu dragostea Esti rece ca decembrie Ca o consumi prea repede Esti rece ca decembrie Soare sa fiu, sa te iubesc Stiu ca tot nu te topesc Degeaba iti dau eu dragoste Esti rece ca decembrie Eram pe la liceu Ai aparut in drumul meu Te conduceam la troleu Pana cand ti-ai luat coupe-u Da' poate c-am gresit Dar de ce ma vad silit s-o recunosc la infinit Da' poate n-am gresit Si, cumva, ce s-a intamplat, a fost menit Stiu, tu nu stii sa iubesti Te-as mai citi, da' n-am timp de povesti Astept sa vina mai, dar mai e, asa ca plec Rece ca decembrie, tu ma faci sa cred ca Degeaba-ti dau eu dragostea Esti rece ca decembrie Ca o consumi prea repede Esti rece ca decembrie Soare sa fiu, sa te iubesc Stiu ca tot nu te topesc Degeaba iti dau eu dragoste Esti rece ca decembrie Fulgi de zapada Acopera sufletul tau Si lasa-i sa cada Eu am drumul meu Degeaba-ti dau eu dragostea Esti rece ca decembrie Ca o consumi prea repede Esti rece ca decembrie Soare sa fiu sa te iubesc Stiu ca tot nu te topesc Degeaba iti dau eu dragoste Esti rece ca decembrie Esti rece ca decembrie Esti rece ca decembrie Esti rece ca decembrie Esti rece ca decembrïe Toate drepturile sunt rezervate. Orice upload neautorizat al acestui videoclip este ilegal si poate fi raportat oricand la Youtube. All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws. In order to avoid copyright infringement, please do not upload this video on your channel.

 Contact:

 
Email:
officialconnectr@gmail.com
 
Website:
www.Connect-R.ro
 
Telefon:
+40720030706

S-ar putea să-ți placă și următorii artiști


Solist
Formatie
Solist